Å sykle er bra for miljøet

 

De siste årene har sykling blitt veldig populært her i Norge og en av årsakene til det er at sykling er bra for miljøet. Klima-avtrykket ditt vil være mye mindre hvis du sykler til jobb enn om du tar bilen. Og når sykling har blitt så populært, så opplever også nettbutikkene salgsrekorder som aldri før. Folk handler mye rart, fra sykler til treningstøy.

Slik finner du perfekte klær til sykkelturen

Når du skal sykle er det viktig å ha gode klær, og du trenger ulike klær om du bare skal sykle litt i byen eller om du skal ut på treningstur.

Hvis du er ute etter god kvalitet, finner du fine treningsklær hos aimn.no – og du kan velge mellom alt fra komfortable sneakers til kule yoga- eller sykkeltights. For det er nemlig ikke bare sykling som er bra for miljøet, mange som trener yoga har også en miljøvennlig livsstil med et vegansk kosthold og lavt forbruk.

Når det er sagt, så bør du ikke kjøpe flere klær enn du trenger. Husk at det alltid vil lønne seg å investere i kvalitet fremfor kvantitet … da vil du ha klærne i mange år, noe som er bra for miljøet.

Du bør også huske å ta godt vare på sykkelen din, slik at du kan ha den i mange år – istedenfor å bytte sykkel ofte, noe som faktisk ikke er så bra for miljøet (eller lommeboka).