Jobb smart med nettbutikk

 

Går du med planer om å starte nettbutikk? Eller er du allerede i gang?

Dersom du ikke allerede har butikk på nettet taper du penger. Det finnes så mange muligheter for å tjene penger på nettet i dag, at det faktisk ikke finnes unnskyldninger lenger. Alle slags tjenester, fra A til Å, er tilgjengelig på nettet.

Og prisene er i de fleste tilfeller overkommelige.

Om du ikke allerede er i gang med å starte opp din første nettbutikk, anbefaler vi deg å komme i gang. Og det er mange smarte triks til deg som vil ta noen snarveier.

Uten lager

Visste du, for eksempel, at det ikke lenger er nødvendig å ha store lager? Eller å ha lager i det hele tatt? Du vet selvsagt hva affiliate-nettsider er. For det er sider som promoterer produktene til andre butikker. Det morsomme er at du kan sette opp det som likner som en egen butikk, men som i virkeligheten kun er linker til andre butikker.

Hver gang du sender noen til den reelle butikken, sender du samtidig med sporingsmekanismer. Om den besøkende link-klikkeren kjøper noe får du en prosent av det.

Mange tjener millioner av kroner hvert år på dette, og med ganske liten innsats når alt først er satt opp.

Annonsering og sosiale medier

Det vanskeligste er selvsagt å skaffe seg besøkende. Og her er selvsagt utfordringen din. Men kanskje du allerede har noen nettsider eller en blogg med mye trafikk? Da kan grunnlaget være der.

Glem ikke de sosiale mediene, og tenk på det at mennesker som har mange følgere på enklere sosiale medier som Twitter, Snapchat og Instagram kan tjene millioner bare på en, eneste melding. Rett produkt til rett tid er oppskriften.

Om du ikke har mange følgere kan du annonser. Glem da ikke Twitter og Instagram, som kan vise til mange gode resultater. Facebook og AdWords er ikke de eneste på markedet.

Drop shipping

Om du kunne tenke deg noe mer enn bare å være affiliate, skal du vurdere drop shipping. Det finnes et par nettsider i Kina som du kan integrere deg opp mot, slik at de blir varslet hver gang en ordre kommer inn. Da vil varen gå rett til din kunde og ikke komme til ditt lager først.

Du vil spare utrolig mye på å unngå å ha lager, og forsendelser går fort i dag. Om du selger mindre objekter vil det i mange tilfeller ikke gå mer enn et par dager. For avsenderen har ofte gode avtaler med kurerpost-selskapene.

En fantastisk mulighet. Det gjelder bare å velge rett nisje, for selvsagt er det helt essensielt at du fokuserer på et bestemt segment av markedet.

My jobb

Du har mye jobb foran deg nå, så forbered deg mentalt på at du kommer til å bruke mye tid på kontoret. Vi har selv vært gjennom akkurat samme fase, og selv om det kanskje virker overveldende nå, vil alt klaffe til slutt. Ta vare på deg selv under arbeidet, men ikke kast bort tid på å spise ute eller hjemme. Bestill maten rett hjem, det er det enkleste.  Bruk en app som Just Eat.

Og om du trenger en bra nettbutikkutvikler skal du sjekke ut SmartWeb. Dette er en god løsning for deg som vil opp å gå hurtigst mulig. Og du finner lekre løsninger som er 100% i tiden. Dette er en av de beste investeringene du vil gjøre, og du finner deres nettbutikk her.

Sjekk linken og se hva du synes. Poenget er at du må komme deg i gang nå! Klokken tikker, og om du ikke begynner så vil noen andre stjele ditt segment i markedet.